Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-28@12:09:49 GMT

لحظات استثنایی مارادونا بعد ازدست خدا

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۵۱۰۵

لحظات استثنایی مارادونا بعد ازدست خدا

 «دیگو مارادونا» با افشاگری تازه در خصوص گلی که در جام جهانی ۱۹۸۶ با دست به تیم ملی انگلیس زده بود، دوباره سرو صدا کرد.

به گزارش ''ورزش سه'' و به نقل از ایرنا ، «سرخیو باتیستا» ملقب به چِچو در تیم ملی آرژانتین هم‌تیمی مارادونا بود و بلافاصله پس از آن گل مشهور که البته از آن به خوبی یاد نمی‌شود، بعد از دیدن عصبانیت و هیاهوی بازیکنان انگلیس به نشانه تخلف صورت گرفته از سوی مارادونا، از فوق ستاره آلبی سلسته پرسیده بود که آیا واقعا چنین ادعایی که او با دست موفق به گلزنی شده است، صحت دارد یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در حالی که گربه سیاه‌های آبی آسمانی‌پوش انگلیس برای جشن گرفتن نخستین گل خود در پیروزی ۲ بر یک برابر سه شیرها در یک چهارم جام جهانی دور یکدیگر حلقه زده بودند، مارادونا مجبور شد تا پرسش باتیستا و «خورخه والدانو» دیگر مهاجم مشکوک آرژانتین را در خصوص صحت گلی که به ثمر رسانده بود، به سمتی دیگر منحرف کرده و به عبارت بهتر ضرب‌المثل «شتر دیدی ندیدی» را عملا به کار بگیرد.

 

 

 

شادی ادامه دار مارادونا بعد از برد 2-1 مقابل انگلیس.لحظه ای که هنوز او عبارت دست خدا را درباره گلش استفاده نکرده بود.

 

 

ماراونا در خصوص این صحنه که با نام «گل دست خدا» در تاریخ فوتبال جاودان شد، گفت: به محض اینکه گل را به ثمر رساندم، باتیستا از من پرسید که آیا واقعا با دست این کار را کرده‌ام و به سرعت گفتم «دهنت را ببند و مرا بغل کن» سپس همه آنها شروع به در آغوش گرفتن من کردند.وی ادامه داد: علاوه بر این، والدانو گفت «نگو که با دست گل زدی» و من هم با همان جواب قبلی گفتم «بعد از بازی می‌گویم.»

 

این گل ۶ دقیقه بعد از شروع نیمه دوم به ثمر رسید؛ انگلیس خشمگین شده بود و مارادونا چهار دقیقه بعد ناامیدی سه شیرها را دو برابر کرد و آنها علت اصلی این اتفاق را از دست دادن تمرکز پس از اعتراضات بی‌ثمرشان به داور تونسی  میدان یعنی «علی بن ناصر» می‌دانستند.

 

 

 

دیدار مارادونا با داور تونسی که حرفه اش برای همیشه تحت تاثیر  این گل جنجالی قرار گرفت

 

 

مارادونا در توضیح گل نخست خود گفت: انگلیسی‌ها مثل صخره بودند؛ «تری فنویک»، «تری بوچر» و هر کسی که در خط دفاعی آنها بود، هیکل درشت و قد و قامت بلندی داشت. زمانی که دیدم توپ روی هوا است، با خودم گفتم هرگز به آن نخواهم رسید؛ «التماس می‌کنم کمی ارتفاعت را کم کن!»اما در سرم ایده‌ای داشتم؛ دست و سرم را به داخل جمع کنم؛ وقتی که روی زمین افتادم، هیچ ایده‌ای نداشتم که توپ کجا فرود آمده است؛ به توپ نگاه کردم، داخل دروازه بود و شروع به فریاد زدن کردم؛ «گل! گل!»

 

 

 

دیه گو در حال شبیه سازی گل دغلکارانه مشهورش !

 

 

مارادونا در ادامه آن تورنمنت و همزمان با قهرمانی آرژانتین، توپ طلا را به عنوان بهترین بازیکن کسب کرد.

 

وی که هم اکنون هدایت جیمناسیا لاپلاتا آرژانتین را برعهده دارد، چند سال بعد با بن ناصر دیدار داشت و در خصوص این ملاقات گفت: وقتی در دوبی بود با او ملاقات کردم و تنها یک چیز به من گفت؛ « کمک داورها گل را درست اعلام کردند و دست را ندیدند اما ۸۰ هزار نفر دیگر هم در ورزشگاه بودند که ندیدند. تنها کسی که اشتباه کرد من نبودم بلکه تمام ورزشگاه در اشتباه بودند.»

 

مارادونا آرژانتین

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: مارادونا آرژانتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۵۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • یک موقعیت استثنایی دیگر به خطا رفت
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • فامیل مارادونا رکورد باشگاه آمریکایی را شکست!‏
  • ویدیو/ گل استثنایی اورونوف برابر آلومینیوم
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ستاره چلسی فصل را از دست داد، آرژانتین نگران کوپا!‏