Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@17:45:45 GMT

استقبال پارس جنوبی از تصمیم جدید هافبک برزیلی

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۹۶۳۷

استقبال پارس جنوبی از تصمیم جدید هافبک برزیلی

سرپرست تیم پارس جنوبی جم توضیحاتی را د خصوص تصمیم جدید مگنو باتیستا ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، هافبک برزیلی پارس جنوبی جم در آخرین روزهای سال98 و در جریان بازی دوستانه مقابل نساجی مازندران دچار مصدومیت شد اما هنوز موفق به انجام عمل جراحی نشده، چرا که او قصد داشت برای عمل جراحی به کشور خودش برود اما این درخواست با مخالفت باشگاه جمی همراه شد و مدیران پارس جنوبی اعلام کردند باتیستا یا باید در ایران عمل کند یا اگر قصد مداوا در برزیل را دارد، باید کارش را در این کشور انجام دهد و سپس فاکتور هزینه‌هایش را برای باشگاه ایرانی ارسال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال و پس از کش و قوس‌های زیاد، روز گذشته مشخص شد مگنو باتیستا حاضر به انجام عمل جراحی در ایران شده است.

ایوب چراغی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه مگنوباتیستا موافقت خودش را با انجام عمل جراحی در ایران اعلام کرده، اظهار داشت: باورتان می‌شود این موضوع را برای اولین‌بار از شما می‌شنوم؟ مگنو دیشب یک فایل صوتی فرستاده بود و ناراحتی خودش را از شرایط موجود ابراز کرده بود و خواهان روشن شدن تکلیفش بود. قرار است امروز نزد مرادی(سرپرست باشگاه) بروم تا در خصوص وضعیت باتیستا با او صحبت کنم. اگر او بخواهد در ایران عمل کند، کار ما راحت‌تر می‌شود و از این بابت مشکلی نداریم. مگنو درصدی از قراردادش را می‌خواست که تسویه کند و به برزیل برود و آنجا عمل کند. اما نقدینگی در باشگاه نداشتیم که به او بدهیم. 

چراغی ادامه داد: ما از روز اول آمادگی این را داشتیم که مگنو در ایران عمل کند چون هزینه آن برای ما کمتر می‌شود. الان که اعلام کرده می‌خواهد در ایران عمل کند مشکلی نداریم. خوشبختانه علم پزشکی در کشور خودمان هم پیشرفته است و برای انجام این عمل‌های جراحی مشکلی نیست. مگنو می‌خواست به برزیل برود و در آنجا عمل کند اما ما مثل باشگاه‌های بزرگ نیستیم که در صندوق‌ باشگاه همیشه پولی وجود داشته باشد. امروز به نزد مراد مرادی می‌روم و در این مورد با او صحبت می‌کنم.

انتهای پیام/ا

منبع: فارس

کلیدواژه: پارس جنوبی برزیل عمل جراحی نساجی مازندران ایران عمل پارس جنوبی عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۹۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود؛ به طور مثال، فاکتور‌های خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند، اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کار‌های زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • نشست خبری سرمربی برزیلی تیم ملی والیبال ایران
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • شادی جنجالی آنتونی در اولدترافورد (عکس)
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • مرزبانی ایران: ۶ مرزبان خراسان جنوبی به کشور بازگشتند